NASLOVNICA O NAMA INFORMACIJE FOTO GALERIJA VIDEO GALERIJA TOP LISTE MARKETING VIJESTI KONTAKT
Streaming:
MAJA ŠUPUT & ENJOY - LJUBILA SAM KAO MALA
Poslušaj
Radio 105 - O nama
O nama

OSNUTAK RADIJA 105 SELNICA

   Radio 105 djeluje u sastavu poduzeća Media-mix-radio 105 d.o.o. Selnica. Sam radio smješten je u prekrasnom gornjem dijelu lijepog Međimurja u mjestu Selnica. S emitiranjem smo započeli 25.06.1998. točno u 15h. U početku se program emitirao od 7 do 23h, no ubrzo se kompjuterizacijom režije prešlo na 24-satno emitiranje vlastitog programa. Frekvencija na kojoj se emitira program je 104,00MHz.
 
   Rješenjem ministarstva pomorstva, prometa i veza dodijeljena nam je koncesija razine „šire gradsko područje“. Najsjevernija je postaja u Republici Hrvatskoj a pokriva područje županije međimurske, varaždinske i dio koprivničko-križevačke županije.
 
   Veliki broj slušatelja imamo u susjednoj Sloveniji zbog programskog pojasa u kome se Selnica nalazi, a zasigurno i zbog programa koji je namijenjen svima neovisno o starosti, obrazovanju ili bilo kojem životnom opredjeljenju te tako baš svatko bez izuzetka može uživati u raznolikosti emisija, informativnim i zabavnim programima, nagradnim igrama i nadasve raznoliko popularnoj glazbi koja poprima simpatični štimung prezentacijom vrsnih voditelja koji svojom jedinstvenošću i kreativnošću pomno osmišljavaju cjelokupni kontekst programa i nude slušateljima upravo ono što žele čuti kako bi se što više opustili, razonodili i osjećali se dobro... Stil rada koji preferiramo jest spontanost i originalnost koja jednostavno zrači primamljivim karakternim osobinama voditelja koji suosjeća sa slušateljima i prati trendove te prezentira sadržaje kojih slušatelji žeđaju.
   Iako se prvenstveno nastoji udovoljiti željama slušatelja, pomno se vodi računa i o interesima naših poslovnih komitenata koji koriste naš medij za svoju promidžbu te je i naša marketinška djelatnost višestruko otvorena izvozu pa tako ujedno slovimo kao jedini medij sjeverozapadne regije poznat po izvozu.
 
   Zbog što bolje pokrivenosti područja za koju imamo dozvolu emitiranja, imamo i sve veći broj slušatelja koji nas mogu kvalitetno slušati pa je to zasigurno jedan od razloga što imamo veći broj novih poslovnih komitenata koji naš rad koriste za prezentaciju svoje djelatnosti i usluga.
 
   Zahvaljujući live streamingu dostupni smo i rado slušani diljem svijeta, što nam može potvrditi i emisija posvećena svima koji su iselili ali nam se uvijek rado obraćaju pozdravljajući svoje bližnje.
 
   Naš slogan zasigurno sve govori:
 

DOBRE VIBRACIJE ZA SVE GENERACIJE!

 Ivan Mezga – osnivač i vlasnik Radija 105
(TKO JE IVAN MEZGA? - KRATKA BIOGRAFIJA)

Ksenija Mezga – direktorica Radija 105


KONTAKT:
MEDIA - MIX - RADIO 105 d.o.o.
Braće Radića 23
40 314 Selnica


Matični broj: 1131419
E-mail:
info@radio105.hr
__________________________________________________________________________________________

Glavni i odgovorni urednik – Ivan Mezga
direktor@radio105.hr

Kontakt broj: 091/105 00 01

Urednica informativnog programa - Dijana Puklavec
dijana@radio105.hr

Glazbeni urednik - Bojan Masnec
info@radio105.hr
_______________________________
 
Režija i studio: +385 40 861 500 / 060 800 550 /

Marketing: Verica Mezga, Dijana Puklavec i Karmen Hamer

040/861-501 info@radio105.hr


 

VODITELJI PROGRAMA I EMISIJA:


               Dejan Šantl   info@radio105.hr           Bojan Masnec   info@radio105.hr
           Dejan Buvač info@radio105.hr        Ivan Frančić info@radio105.hr


Studio R105   info@radio105.hrVAŽNO!
Sav sadržaj koji se prikazuje ili nalazi na ovim stranicama ali uključujući i tekst, grafike, ilustracije, fotografije, video zapis, zvuk, softver i podatke, vlasništvo je Media Mix-a doo Selnica (Radio 105), osim ako nije drugačije naznačeno. Svi elementi web stranica, uključujući sadržaj, zaštićeni su autorskim pravom, trgovačkim pravom, moralnim pravom i ostalim zakonima i propisima koji se odnose na zaštitu vlasništva.

Sve fotografije na ovim stranicama vlasništvo su ''Media Mix''-a doo ili treće osobe s kojom ''Media Mix'' ima ugovor o suradnji. Sve fotografije koje su preuzete s ovih stranica i objavljene u tiskanim, elektronskim (TV, Internet) i ostalim medijima moraju biti potpisane s " Radio105 Selnica" uz prethodno pismeno odobrenje ''MediaMix-a'' doo a maximalno objavljene 30 dana na Vašem site-u ili nekom drugom mediju. Nepotpisivanje,krivo potpisivanje ili objavljivanje fotografija bez znanja Media Mix-a smatrat će se kršenjem ove objave i rješavat će se na za to nadležnom sudu.
Zahvaljujemo na razumjevanju!


Marketing
BRZI LINKOVI
Vremenska prognoza - SELNICA
KONTAKT
Naslovnica O nama Informacije Foto galerija Video galerija Top liste Marketing

FACEBOOK
MEDIA-MIX-RADIO 105 d.o.o.
Braće Radića 23
40314 Selnica

direktorica: Ksenija Mezga
režija i studio : +385 40 861 500 i 060 800 550
email: info@radio105.hr